SOMMERHUS BYGGEFIRMA

Sommerhus firmaer

Kan du heller ikke finde det helt rigtige hus?

Har du søgt og søgt og set flere typehuse end du kan skelne fra hinanden?

Du er ikke alene – det er svært, at finde et typehus, der har lige præcis det, du synes det skal have. Og det er jo så simpelt at, vi alle er forskellige og har forskellige krav, til vores bolig og fritidshus. Derfor blev Kalmar-huse i 1968 startet op, med ønsket om at lave “individuelle typehuse” til en fornuftig pris.

Eksklusivt byggesæt

Kalmar-huse er et sommerhus byggefirma som er bygget op over et system med standardmoduler, der gør det let og billigt at bygge et sommerhus i træ i eksklusiv kvalitet – og gøre det til sit eget.

Modulerne kan flyttes, vendes og drejes, der kan tages moduler væk og der kan tilføjes flere – lige indtil du har præcis det design og den indretning, der passer til dine krav og din drøm.

Siden vores start i 1968 har vi sat mere end 11.000 huse op i hele landet – det er næsten et hus om dagen i 46 år.

Historien om Kalmar-huse, er bare historien om godt håndværk, solide materialer, erfarne folk og troen på, at med ærlighed og et holdbart produkt til fair priser, kommer man længst.

Kalmar-huse tager vore kunder i hånden; Vi sikrer os at du er velinformeret, så du kan træffe de valg, der gør Kalmar-huset til en glædelig livslang investering. Vi hjælper med de officielle ansøgninger og tilladelser. Dette gælder selvfølgelig også hvis du vælger vores ”byg selv sommerhus” løsning, hvor du selv står for, at bygge dit sommerhus i træ.

En stor del af dem der køber sommerhuse i træ hos os, er faktisk byg selv mennesker, der godt kan lide selv at være en del af byggeprojektet, over 6000 af de sommerhuse vi har sat op har været ”byg selv sommerhus”.

Vi lader dig ikke stå alene med opførelsen af dit sommerhus, men sender vores dygtige og erfarne håndværkere. Selv når du vælger MedByg, hjælper vores håndværkere med dele af processen og du får en grundig guide, der fører dig hele vejen igennem projektet.

Vi har som sommerhus byggefirma, selvfølgelig en del samarbejdspartnere. Når vi vælger nye byggefirmaer til at blive vores samarbejdspartnere, er det vigtig for os, at de kan overholde 3 meget vigtige ting. Deres firma skal have erfaring med at levere god kvalitet og de skal kunne gøre det til en konkurrencedygtig pris, så vi kan stå inde for det der bliver leveret, når du køber et af vore sommerhuse. Ikke mindst, skal de kunne levere til tiden!

Vores produkt er gennemprøvet til mindste detalje. Du får ingen ubehagelige overraskelser, fordi et Kalmar-hus, skal være mere end et fritidshus – det skal være et trygt samlingspunkt for dig, din familie og dine venner.

Arkitekttegnet atmosfære

Vores første fritidshuse; Blåvandsserien, var noget af en revolution på markedet. Her kunne man pludselig få et arkitekttegnet sommerhus til fritiden, der var let og hurtig at samle. Arkitekt Christian Nielsen inddrog alle sine ideer og bedste ferieminder fra barndommen og tegnede et fritidshus i træ – sprængfyldt med atmosfære. Sådan har vi arbejdet fra starten, med fokus på, at skabe trygge rammer for fritidslivet, hvor du ikke skal tænke på andet, end hvad du skal få dagen til at gå med og hvad, der skal på grillen.

I dag er Kalmar-huse, stadig indbegrebet af kvalitet, håndværk, design og hyggelig stemning – Det føles med det første skridt over dørtrinnet.