REFERENCER FRA KALMAR-HUS EJERE

Apu2

Kalmar-hus, København

Vi havde store krav til funktionalitet, heldigvis kunne Kalmar-huse med deres fleksible typehuse, sagtens efterkomme alle vores ønsker, der var ingen begrænsninger i forhold til det vi ville have. Byggeprocessen forløb også hurtigere end vi havde forventet.

Vi er meget glade for vores Kalmar-hus, og det bedste er, at det er helt nyt og bygget præcis som vi vil have det. Vi vil dog anbefale fremtidige kunder, at hvis de vælger selv, at stå for spartling og maling, at de gør det før der monteres interiør


Kalmar-hus, Vestjylland

Vi havde i forvejen et Kalmar-hus vi godt kunne lide, og vi besluttede os derfor, at det var Kalmar-huse der skulle bygge igen, når vi nu skulle have bygget det nye.

Vi benytter faktisk fritidshuset hele året rundt og har derfor ekstra krav til, at huset kan holdes varmt hele året rundt. Kalmar-huse imødekom vores problemer rigtig godt og vi er yderst tilfredse med varmeløsningen og vi er meget glade for vores nye fritidshus.


Kalmar-hus,

Jeg bor i et Kalmar-hus, og det er vidunderligt. Jeg bestilte det  slut august, og flyttede ind 3 måneder senere. Alt fungerer perfekt, også efter 4 år!
                                                                                                                                                                                                                                         -Jytte Kynde


Kalmar kolonihavehus, Sjælland

Det skulle være NøgleFærdigt med loft til kip og hems, sprossede terrassedøre og vinduer og ekstra stor terrasse! Kalmar-huse var det der matchede bedst og jeg fik god vejledning. Kalmar var lydhør overfor ønsker og materialer mv. Fantastisk projekt, ikke de helt store udfordringer, og de små der var blev løst tilfredsstillende. Det blev prik som jeg gerne ville have det. Det får meget ros!


Kalmar-hus, Vest- & Sydsjælland

Mit fritidshus skulle være rummeligt, have et godt lysindfald, samt have indvendig træbeklædning. Jeg valgte Kalmar-huse fordi, de var meget fleksible og tilbød individuelle løsninger. Vi havde en rigtig god købsproces med salgskonsulenten, der var servicemindet, fleksibel og pålidelig.

Vi havde nogle uheldige byggehold ind over vores proces, der gjorde huset i første omgang ikke blev bygget tilfredsstillende. Kalmar-huse valgte dog at udbedre vores mangler indenfor rimelig tid.

Vi er nu rigtig glad for vores sommerhus, som svarer til de ønsker og forventninger vi havde, da vi gik ind i dette projekt. Huset er rummeligt, lyst og godt isoleret, hvilket er meget vigtigt, eftersom vi benytter os af sommerhuset på alle årstider.


Kalmar-hus, Vest- & Sydsjælland

Jeg havde egentligt tænkt mig selv, at bygge mit fritidshus, men familien mente ikke det var et projekt der ville blive færdig i nærmeste fremtid, hvilket jeg nok må give dem ret i.

Det var derfor vigtigt for mig at finde en virksomhed der kunne tilbyde os høj kvalitet, samt kunne levere til tiden. Kalmar-huse overbeviste os om, at det var dem og de holdt helt bestemt hvad de lovede. De imødekom alle vores ønsker meget hurtigt og professionelt, ift. til retning og ændringer i typehuset.

Selve byggeprocessen var meget velkoordineret og kørte bare efter en snor, de få problemer der opstod blev løst effektivt og professionelt.

Det er helt uden at overdrive jeg kan sige hele familien er lykkelig for at vi valgte at bygge med fritidshus med Kalmar-huse. Huset har en sin helt egen atmosfære, og vi tager derop, hver gang vi kan finde en lejlighed til det, og vi vil aldrig hjem igen.


Kalmar-hus, Nordsjælland

Det vigtigste da vi skulle vælge vores sommerhus var, at huset skulle have en vis fritidshus-charme både størrelsen og indretningen, og vi valgte Kalmar-huse, fordi de bedst kunne opfylde vores ønsker. De var meget imødekommende, fleksible og forhandlingsvillige.

Vi er meget glade for det færdige produkt, og vores venner komplimenterer ofte vores sommerhus, især på grund af loft til kip og lysindfaldet i sommerhuset.