REFERENCER FRA KALMAR-HUS EJERE

Apu2

Kalmar-hus, København

Vi havde store krav til funktionalitet, heldigvis kunne Kalmar-huse med deres fleksible typehuse, sagtens efterkomme alle vores ønsker, der var ingen begrænsninger i forhold til det vi ville have. Byggeprocessen forløb også hurtigere end vi havde forventet.

Vi er meget glade for vores Kalmar-hus, og det bedste er, at det er helt nyt og bygget præcis som vi vil have det. Vi vil dog anbefale fremtidige kunder, at hvis de vælger selv, at stå for spartling og maling, at de gør det før der monteres interiør


Kalmar-hus, Vestjylland

Vi havde i forvejen et Kalmar-hus vi godt kunne lide, og vi besluttede os derfor, at det var Kalmar-huse der skulle bygge igen, når vi nu skulle have bygget det nye.

Vi benytter faktisk fritidshuset hele året rundt og har derfor ekstra krav til, at huset kan holdes varmt hele året rundt. Kalmar-huse imødekom vores problemer rigtig godt og vi er yderst tilfredse med varmeløsningen og vi er meget glade for vores nye fritidshus.


Kalmar-hus,

Jeg bor i et Kalmar-hus, og det er vidunderligt. Jeg bestilte det  slut august, og flyttede ind 3 måneder senere. Alt fungerer perfekt, også efter 4 år!
                                                                                                                                                                                                                                         -Jytte Kynde


Kalmar kolonihavehus, Sjælland

Det skulle være NøgleFærdigt med loft til kip og hems, sprossede terrassedøre og vinduer og ekstra stor terrasse! Kalmar-huse var det der matchede bedst og jeg fik god vejledning. Kalmar var lydhør overfor ønsker og materialer mv. Fantastisk projekt, ikke de helt store udfordringer, og de små der var blev løst tilfredsstillende. Det blev prik som jeg gerne ville have det. Det får meget ros!