Selvbyg sommerhusMEDBYG-FRITIDSHUS

Du bygger nyt sommerhus sammen med Kalmar-montøren, du skal bare ha’ lidt praktisk håndelag.

  

Kalmar-huse er Danmarks mest solgte MedByg-løsning og for de, der har lidt håndelag, og gerne vil gøre det selv, er det en smal sag at bygge selv, med vores unikke byggesæt. Hele byggesystemet leveres i en logisk rækkefølge. Vi garanterer at der hverken mangler skruer eller søm.

Byg selv dit fritidshus, spar penge og få fornemmelsen af dit fritidshus helt ind under huden. Dit vigtigste værktøj bliver MedByg håndbogen, der detaljeret gennemgår byggeriet af dit fritidshus fra ende til anden – men du er ikke alene; Vores Kalmar-montør bygger sammen med dig.

Kontakt en af vore dygtige Salgs- og byggerådgivere og hør mere om “Danmarks skarpeste MedByg-priser” og ikke mindst koncept! Med 50 års erfaring, har vi efterhånden leveret rigtig mange MedByg fritidshuse!
Start med at bladre i vores MedByg katalog

Kalmar-huse sørger for

 • Byggesagsbehandling: Udfærdigelse af situationsplan og myndighedstegninger
  Ansøgning om byggetilladelse
 • Byggesæt: Levering af komplet byggesæt på byggepladsen, i en logisk rækkefølge. Vi garaterer for, at du hverken mangler skruer eller søm
 • Montørhjælp: Som MedBygger får du stillet en Kalmar-montør til rådighed de første 37 timer.
  For store huse gælder der dog 74 timers hjælp
 • Inventar: Levering af inventar som vist på grundplanerne. Det gælder køkkenskabe, bordplader, garderobe- og badeværelsesskabe.
 • MedByg Håndbog: Du får en udførlig MedByg Håndbog med principskitser til din egen færdiggørelse af huset. Du har naturligvis en byggesagsbehandler, der rådgiver og vejleder dig omkring pris og i alle faserne af dit selvbyg. Håndbogen indeholder komplette tegninger og beskrivelser til fundamentet, snedker- og tømrerarbejdet samt af el- og VVS-installationer til dit hus.

Du sørger for

 • Du støber fundament
 • Når fundamentet er støbt og tørt, hjælper du Kalmar-montøren, med at bygge dit sommerhus
 • Du sørger for at el og vvs udføres af en autoriseret mester – eller du køber disse entrepriser hos os til faste priser

Generelt

 • Senest når byggetilladelsen foreligger modtager du MedByg Håndbogen.

Levering

 • De anførte priser er betinget af, at der er fast og bæredygtig kørevej for lastbil m/trailer og maskiner frem til byggegrunden, og byggesættet aflæsses så tæt ved fundamentet som muligt. Herfra overtager du byggesættet, hvorfor du selv skal regne med at være tilstede ved aflæsningen. Det tilrådes at du medtager ca. 80 m² presenning til afdækning/beskyttelse af materialerne. Eventuel omlæsning er for din regning.

Aflevering

 • Huset afleveres af vores montør, der sammen med dig gennemgår pakkelister for at konstatere om alle materialer er korrekt leveret.

Betaling

 • Alle priser er kalkuleret på basis af netto kontant betaling. Ved kontraktens underskrift betales et depositum på 15.000,-. Kan byggetilladelse ikke opnås tilbagebetales kr. 12.000,-. Resten af købesummen betales ved modtagelse af byggesættet.

*Se vores film her, der meget godt viser og forklarer, hvor nemt det kan lade sig gøre.