FRA GAMMELT TIL NYT FRITIDSHUS

Har du fundet den kønneste plet i Danmark til dit nye fritidshus, men står der allerede et hus af ældre dato, som du egentligt helst vil af med? De ældste sommerhuse vil ofte ligge på de bedste grunde, for eksempel tættest på vandet.

Eller står du i overvejelser om at vedligeholde og sætte i stand dit nuværende sommerhus? Skal du til at energirenovere og have nyt tag, vinduer , køkken og bad i eksisterende hus, kan det blive meget dyrere end at bygge nyt.

Lad os tage hånd om det – vi sørger for nedrivning og bortkørsel af det gamle hus, så du kan beholde din udsigt og gode naboer, samtidigt som du får et nyt, hyggeligt, familie- og energivenligt Kalmar-hus.

Gratis grundbesigtigelse

Få besøg af en af vores erfarne Salgs- og byggerådgivere på din grund. Her får du svar på alle dine spørgsmål om evt. udskiftning af eksisterende sommerhus med nyt fritidshus, nedrivningsprocess, placering på grunden, jordbundsforhold m.v.

 

Billig nedrivning

For 28.500 kr.* fjerner vi dit hus og fundament på max. 50 m². Er dit hus større end 50 m² fjerner vi øvrige m² fra 950 kr. pr m²

Tilbuddet gælder selvfølgelig kun sammen med køb af et Kalmar-hus og kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud og kampagner, så ring til os eller direkte til en af vores Salgs- og byggerådgivere, der kan hjælpe dig i gang.

 

*Prisen gælder kun nedrivning og fjernelse af et hus – ikke af belægning, kloakanlæg osv. Udgifter forbundet med en eventuel forurening af grunden, indhold af PCB, blyholdige materialer eller gebyrer i forbindelse med nedrivningtilladelsen, er ikke inkluderet i prisen. Udgiften til screeningsrapporten af huset betales af køber og andrager 12.500 kr. inkl. udførelse af 5 prøver. Eventuelle ekstra udgifter som følge af screeningen eller særlige myndighedskrav betales særskilt.