FRA GAMMELT TIL NYT FRITIDSHUS

Har du fundet den kønneste plet i Danmark til dit nye fritidshus, men står der allerede et hus af ældre dato, som du egentligt helst vil af med? De ældste sommerhuse vil ofte ligge på de bedste grunde, for eksempel tættest på vandet.

Eller står du i overvejelser om at vedligeholde og sætte i stand dit nuværende sommerhus? Skal du til at energirenovere og have nyt tag, vinduer , køkken og bad i eksisterende hus, kan det blive meget dyrere end at bygge nyt.

Lad os tage hånd om det – vi sørger for nedrivning og bortkørsel af det gamle hus, så du kan beholde din udsigt og gode naboer, samtidigt som du får et nyt, hyggeligt, familie- og energivenligt Kalmar-hus.

Gratis grundbesigtigelse

Få besøg af en af vores erfarne Salgs- og byggerådgivere på din grund. Her får du svar på alle dine spørgsmål om evt. udskiftning af eksisterende sommerhus med nyt fritidshus, nedrivningsprocess, placering på grunden, jordbundsforhold m.v.

 

Erfaring

Langt de fleste huse vi bygger i dag, inkluderer nedrivning af eksisterende sommerhus på grunden, vi har derfor en stor erfaring indenfor nedrivning. Vi tager dig derfor i hånden og giver en god pris på nedrivning af dit eksisterende sommerhus sammen med køb af et nyt Kalmar- fritids- / kolonihavehus, så I kan føle jer trygge på hele entreprisen af jeres nye sommerhus.
Kontakt en af vores dygtige Salgs- og byggerådgivere, der sammen med dig, giver et uforpligtende tilbud på et nyt fritidshus inkl. nedrivning og bortskaffelse af det eksisterende hus. Vi kalder det derfor “byt til nyt”.