TÆNKER DU PÅ AT BYGGE SOMMERHUS?

Vi har over 40 års erfaring og Danmarks mest solgte sommerhus er et Kalmar-hus. Det er ikke uden grund at så mange vælger os, til deres sommerhusbyggeri; Vi går højt op i service og at sikre os, at hver eneste, der bygger nyt sommerhus med os, får indfriet sine forventninger til kvalitet, finish og pris. Et sommerhus i træ er topisoleret, nemt at opvarme og i det hele taget bygget til helårsbeboelse. Ikke mindst får du den helt rigtige feriehusstemning i vores sommerhuse i træ!

Byg billigt sommerhus

Udover den kendte høje Kalmar-kvalitet, så er det også billigt at bygge sommerhus med os. Det er det, fordi vi har standardiseret en række processer i et sommerhus nybyggeri, der sikrer maksimal udnyttelse af materialer og arbejdstimer. Så byg sommerhus med os og oplev fornøjelsen ved et nyt sommerhus, der vil give dig og din familie mange gode timer i årene frem.

Katalog og prislister

Nybygning af sommerhus – om det skal være lille eller stort? Hvad koster det? Bestil vores kataloger og prisliste, her til højre, og få dem direkte hjem i din postkasse, eller i din mailboks. Katalogerne indeholder grundplaner, facader, snittegninger, materialebeskrivelse, priser og leveringsbetingelser.

Kontakt endelig vores dygtige og erfarne salgs- og byggerådgivere for et uforpligtende tilbud, de kommer også gerne hjem til dig, eller ud til din byggegrund.

Herunder kan du bladre i vores online kataloger om bygning af sommerhus

Kalmar-huse katalog

 

Se et stort udvalg af vores forskellige sommerhuse og lad dig inspirere til nybyg af sommerhus.

MedByggeren

 

Byg nyt sommerhus med vores MedByg system, hvor du bygger dit nye sommerhus sammen med os.

Kolonihavehuse 

 

I dette katalog, kan du finde eksempler på kolonihavehuse eller små fritidshuse. Men husk at tale med os, for vi kan bygge lige det hus, du drømmer om.

Materiale- og udstyrsliste

Hvis du gerne vil vide mere om hvordan vi bygger dit sommerhus, så kan du finde uddybende information i prislisten side 8 & 9