BYG KOLONIHAVEHUS

kolonihavehus-byg-nyt

Byg nyt kolonihavehus med frihed til at vælge – når du køber et kolonihavehus hos os har du friheden til, at ændre i de forskellige grundplaner, så huset kommer til at passe til dig og dine behov.

Alle grundplaner og indretninger på vores kolonihavehuse skal ses om vores forslag til, hvordan de angivne kvadratmeter kan udnyttes, ved køb af et kolonihavehus ved os!

Når du vælger dit nye Kalmar kolonihavehus kan du frit, mellem Rømø, Blåvand, Juelsminde, vælge den stuefacade (vindues-sydparti) som du ønsker til dit kolonihavehus, derudover findes mange andre valg og muligheder for modificering, når du bestiller nybyg hos os.

Når du vælger at købe et nyt kolonihavehus, kan du få dit kolonihavehus leveret som Nøglefærdig, hvor du får dit kolonihavehus leveret klar til brug, eller du kan købe MedByg, hvor du får dit typehus leveret som byggesæt. Det er dog ikke helt selvbyg, da vi sender en montør ud i 37 timer, for at sikre at dit hus bliver samlet og står ordentlig, så du kan blive glad for dit køb af Kalmars typehus.

Find din foretrukne model herunder og kontakt så din salgs- og byggerådgiver, så finder I de rigtige løsninger og pris på kolonihavehuset til dig.

Bestil vores kataloger og prisliste og få dem direkte hjem i din postkasse, eller i din mail boks. Katalogerne indeholder grundplaner, facader, snittegninger, materialebeskrivelse, priser på vores typehuse og leveringsbetingelser.