BYG FRITIDSHUS

Byg nyt fritidshus billigt i træ

Byg nyt fritidshus med øje for kvalitet – med Kalmar-huse, kan du bygge nyt fritidshus og vælge mellem et væld af modeller og grundplaner.

Et Kalmar-hus er et typehus i træ til en meget attraktiv pris. Selvom vi bygger typehuse, har du stor frihed i forhold til grundplan og design (se mere om typehuse – designet af dig selv) og det er stadig de samme priser, selvom du flytter vinduer og vægge i dit nye typehus i træ.

For at sikre en høj kvalitet for dit fritidshus byggeri, bruger vi de samme byggefirmaer til alle vores fritidshuse. For at et byggefirma kan blive accepteret til vores byggeri, skal de vise stor forstand på fritidshuse i træ og kunne vise de kan levere bæringsdygtige træhuse mange år frem i tiden.

Find din foretrukne model herunder og kontakt så din salgs- og byggerådgiver, så finder I de rigtige løsninger og pris til dig.

Mere info om fritidshus nygbyg? Bestil vores kataloger og prisliste og få dem direkte hjem i din postkasse, eller i din mailboks. Katalogerne indeholder grundplaner, facader, snittegninger, materialebeskrivelse, priser og leveringsbetingelser.