KFUM ordrup/Skovshoved bygger nyt Spejderhus med Kalmar-huse

Aflevering – og frustration

Manglende vareleverancer skubbede afleveringen lidt – men vi kunne primo juni lave overdragelse – pånær en vigtig detalje – afløbet manglede stadig. Alt andet er i detaljer – omend en enkelt dør havde rykket sig 10 cm, så køjen blev lidt kortere end planlagt. Men det var der en grund til – der var planlagt et stige bag døren, så den kunne ikke rykkes – før vi havde flyttet stigen, og da var det hele sat på plads. Det går nok – der er ikke mange børn i 6 klasse som er over 190 cm. lange…

Da byggesagen startede i august 2015, blev der ikke samtidigt søgt om nedsivningstilladelse. Denne forglemmelse blev først konstateret, da byggetilladelsen i marts forelå efter ½ års ventetid. Desværre er det en anden afdeling, så afløbsplanen startede på et nyt behandlingsforløb. 14. juli 2016 var der supplerende spørgsmål til den ansøgte løsning. Det ser nu – 28. august – ud til, at kommunen har fået hvad de skal have af oplysninger, og tilladelsen forhåbentligt rammer os inden for 14 dage.

Imens – der nyder vi den nye hytte, ser på de dejlige toiletter, bager brød i ovnene og nyder udsigten. Der er stadig et godt stykke igen til vi er helt på plads. Der skal nemlig også gerne komme lidt terrasse, så vi ikke slæber jord og græs direkte ind.

Toilet besøg – dem må vi tage på den midlertidige GODI-raket.

Skriv et svar