Vi bygger nyt udstillingshus i Blovstrød

Starten på vores nye udstillingshus

Mandag 25. april kørte lastebilen fra vores fabrik i Bramming.
Alle elementer bliver lavet på Kalmar-huses fabrik af vores egne håndværkere. På lastebilen kan vi have alle materialer til et helt sommerhus undtaget inventar og tagsten- det blev jeg ret imponeret over, da jeg startet i virksomheden 1.marts.2016.

Selve byggeriet går stærkt, det er nemlig beslutningsprocessen og byggetilladelsen der tager tiden. Med disse blog indlæg vil vi gerne vise dig, hvor hurtigt det går med at bygge et fritidshus.

Ved Fritidsbyg i Blovstrød har vi to udstillingshuse, Gilleleje L-89/82, som er kendt for sin brede folddør hvor der virkelig kan åbnes op, så have og stue smelter sammen.
Vi erstatter Rømø L-111/92, som er solgt, hvor køber selv har fjernet, og påbegyndt opstilling af huset på egen grund.
Vi opfører nu et Rømø T-98/86, der indeholder 3 værelser, stort badeværelse, bryggers og stort køkken i åben forbindelse med stuen i vores kendte “med højt til loftet” stil.

Udenfor kommer der en stor terrasse, som er et stort ønske hos mange danskere, da vi jo elsker at udnytte de sene sommeraftener sammen med familie og venner.
Ikke mindst bliver der lavet en udvendig bruser, som vi håber kan være med til at inspirere til dit fremtidige fritidshus!

I vores “Åbent hus” kalender og tidligere indlæg er datoen til rejsegildet sat, og 5 uger efter lastebilen kørte fra fabrikken vil huset stå helt færdig. Uge 6 går med til rengøring og indretning.

Lørdag den 11.juni fra kl. 13-16 inviterer vi til indvielsesfest, hvor I kan se huset komplet indrettet og møbleret af den kendte indretningsarkitekt Tina Switzer – her kan du virkelig få inspiration til planløsning, materiale valg samt farver og indretning!

Mvh Charlotte, Marketing koordinator.

Skriv et svar