KFUM ordrup/Skovshoved bygger nyt Spejderhus med Kalmar-huse

Ny weekendhytte til KFUM Spejderne efter brand

Januar 2015 udbrændte vores weekend hytte gennem 40 år. God og ansvarlig erstatning fra Tryg satte os i stand til at drømme om en helt ny hytte. Efter en snak med forskellige byggefirmaer og håndværkere faldt valget på Kalmar. Mange tegninger, oplæg, rettelser, justeringer og så videre endte op i et 150 m2 T-hus plus 2 terrasser. Bestilt ultimo juli 2015… Byggesagsbehandling, landzone tilladelse o.s.v. satte tålmodigheden på en svær prøve, men 1. marts 2016 var papirarbejdet klart. I mellemtiden havde vi fundet et par skelpæle, fældet en del træer som ville kaste skygge på det nye hus og foretaget anden oprydning. Fredag den 1. april 2016 blev grunden sat af, mandag 4. april rykkede entreprenøren ind, mandag aften stod sokkelkanten, torsdag aften var der klar til beton og fredag aften var der støbt, der ligger grus rundt om huset – og vi er klar mandag til huset ankommer.

Skriv et svar