Et traditionelt sommerhus, nyt design og skøn beliggenhed.

Vi nyder frugten af vores beslutning

Januar 2016 – endnu en dejlig weekend i vores nye hus. Det er koldt ude (minus 12 grader) og mørkt, men indenfor har vi god varme fra brændeovn og varmepumpen og kan nyde det nye hus. Dejligt blot at kunne pakke en weekendtaske og så køre i sommerhus hvor alt bare virker og er ok. Varmepumpen startes med en SMS dagen før vi skal derop, og så er der dejlige 21 grader når vi ankommer. De sidste mange weekender har vi haft skønne vandre ture rundt i området, kælketure og strandture, her er en skøn natur – også om vinteren.

Når det bliver forår skal vi igang med haven, efter byggeriet og de mange store maskiner er der en del arbejde med at få reetableret haven. Så næste blog indlæg vil være med billeder af have arbejdet.

2 kommentarer til “Vi nyder frugten af vores beslutning”

 1. Heidi

  Jeg kan godt forstå I nyder det 🙂
  Hvor er det bare hyggeligt og flot indrettet. Vi glæder os til at se mere…

  Svar
 2. Mogens Them Nielsen

  Tak Heidi

  Svar

Skriv et svar