Et traditionelt sommerhus, nyt design og skøn beliggenhed.

Så blev huset leveret – 28 uger efter signering af kontrakt

Torsdag den 1. oktober 2015 fik vi overdraget det færdige hus. Som altid er de sidste uger hektiske og der er mange ting som skal være på plads og det var de. Enkelte mindre rettelser på stedet blev foretaget og nogle få til senere opfølgning samt afhentning af rest materialer og paller m.v.
Vores vision og fornemmelse af det visuelle fra vi så på prøvehuse og så det vi modtager, lever op til vores forestilling, vi har fået et fantastisk dejligt hus, god rumfornemmelse med loft til kip og et samlet køkken-spiseplads-stue i en enhed med direkte udgang til terrasse/have fra køkken, spisestue som stue. Der er ingen spildplads eller overflødige kvm i dette hus med 6 til 8 sovepladser.
Vi er startet på næste fase med at få gjort huset lige så pænt udefra som det indtryk vi har fra den indvendige side. Der skal anlægges have påny efter de mange maskiner har rodet godt og rundigt rundt, vi skal igang med at bygge en stor træ terrasse, indkørslen skal genanlægges, så der er arbejde de næste mange weekender frem til foråret.

Sommeren 2016 glæder vi og meget til, så tror vi, at vi er klar til at kunne vores nye investering i fuld omfang.

2 kommentarer til “Så blev huset leveret – 28 uger efter signering af kontrakt”

 1. Heidi

  Må vi ikke også gerne se billeder indefra?
  Det ser virkeligt idyllisk ud – er sikker på at sommeren 2016 bliver skøn 🙂

  Svar
  • Mogens

   Der kommer flere billeder, vi har lige fået den sidste indretning på plads.

   Svar

Skriv et svar