Et traditionelt sommerhus, nyt design og skøn beliggenhed.

Nu sker det – byggeriet af det nye hus er startet

Sidste uge og denne uge har virkelig været spændende for os. Sidste uge fik vi nedrevet vort gamle og ikoniske sommerhus (trist). Vi fik også syn for de mange fejl og mulige kommende skader i det gamle hus, så det er blot endnu en bekræftelse på vores beslutning om at bygge nyt (godt).

– og så gik Kalmar-Huse i gang med at støbefundament og lave nye afløb samt kloak, så nu er vi fremtidssikret i forhold til at kunne bruge vaske- og opvaskemaskine, et forhåbentlig øget brug af huset og en forsvarlig håndtering af kloak og regnvand.

I går torsdag – i øsende regnvejr – fik vi leveret byggematerialer og hilst på de 2 personer som skal opføre vores nye sommerhus. Efter aflæsning af materialerne gik de igang med at rejse huset og efter bare 1,5 time var væggene rejst og top remmen lagt på. Det var imponerende at overvære og en god oplevelse at se hvor roligt og velovervejet håndværkerne og kranføren samarbejde.

I dag fredag skal huset så lukkes med isætning af døre og oplægning af spær. I weekenden skal vi op og tage flere billeder, for nu kan vi rigtigt se, om vores tanker og ideer i forhold til grunden og beliggenhed bliver indfriet. Vi skal også kigge på hvorledes vores terrasse skal bygges, nu da vi har de ydre dimensioner på plads.

2 kommentarer til “Nu sker det – byggeriet af det nye hus er startet”

 1. Mads Caspersen

  Hej

  Vi er også igang med Kalmar. Men vi har ikke valgt firma til nedrivning endnu. Hvem har I haft på – og kan de anbefales ? Vi har et tilbud på over 130.000 kr. og det synes vi er meget…. for en brandtomt på 130 m.

  Hilsen Mads

  Svar
 2. Mogens Nielsen

  Hej Mads – beklager det seneste svar, jeg blev ikke adviceret om der var en kommentar på vores blog.

  Det lyder meget dyrt – jeg har tidligere indhentet priser og der lå prisen omkring 60k for 70 kvm alt inkl.

  Vi fik entreprenøren som skulle stå for fundament/kloak til også at rive huset ned og bortkøre affald, det blev forhandlet som en del af aftalen med Kalmar, som giver en rabat på nedrivning.

  Svar

Skriv et svar