Et traditionelt sommerhus, nyt design og skøn beliggenhed.

Alle de overvejelser og ting der skal være klar

Uge 33 er byggestart – med nedrivning af eksisterende sommerhus, så nu går tiden med generelle overvejelser og planer for hvorledes vi får huset tømt, solgt vinduer, døre, køkken, møbler mv. og ikke mindst en arbejdsplan for at få gjort huset klar til nedrivning (Fælde træ, fjerne ral rundt om huset, fjerne fliser og belægning, nedtage lamper, pakke inventar ned, få solgt vinduer/døre m.v.).

Men det er også tiden til at forestille sig det nye hus og dets omgivelser, hertil også lidt tanker og planer for terrasse og beplantning. Vi har besluttet at etablere en træ terrasse (hårdt træ for lang holdbarhed) på husets øst/syd side på ca. 40 kvm. Det er i sig selv en opgave som kræver fokus på detaljerne i starten – vi vil selv bygge den – så det er en opgave som kræver tid og en del overvejelser med hensyn til etableringen og forventet tidsforbrug. Ambitionerne er høje og vi glæder os til at kunne gå igang med projektet, når Kalmar-Huse har rejst det nye hus i starten af september 2015.

Skriv et svar