Et traditionelt sommerhus, nyt design og skøn beliggenhed.

Vi må hellere lige vise det gamle hus – inden den rives ned i uge 33/2015

Det var en hussvamp skade i sommerhuset der satte gang i vores overvejelser omkring at nedrive eksisterende dejlige – men ældre hus (bygget i 1960) – og i første omgang fik vi udarbejdet tegninger og ansøgning til at erstattet det skadede område med nye ca. 25 kvm. toilet/bad og værelse.

Til vores store overraskelse viste 4 indhentede tilbud at vi skulle forvente en pris i nærheden af 500k for 25 kvm.! Vi havde faktisk svært ved at få konkrete tilbud og har vel talt med 8 til 10 virksomheder, hvoraf kun 3 selv fulgte op med tilbud og den 4. blev fulgt op af os.

Så startede arbejdet med at kigge på markedet for et nyt sommerhus . . .

2 kommentarer til “Vi må hellere lige vise det gamle hus – inden den rives ned i uge 33/2015”

 1. Heidi

  Det er godt nok også et virkeligt charmerende hus I har der. Jeg håber I bliver mindst lige så glade for det nye hus 🙂

  Svar
 2. Mogens Them Nielsen

  Ja Heidi – og vi har i 2013 sat nye vinduer og døre samt isoleret og ny yderbeklædning – så det skal vi prøve at få solgt.
  Det nye hus er valgt med udgangspunkt i fastholde “sommerhus” stilen og vi håber også når huset er bygget og haven igen er gjort fin, at vi står med et charmerende, nyt og i mange år vedligeholdelse frit hus som vi kan bruge hele året.
  Tak for din kommentar 😉

  Svar

Skriv et svar