Et traditionelt sommerhus, nyt design og skøn beliggenhed.

Byggetilladelse og endelige tegninger

Så fik vi kommunens tilladelse til at opføre et nyt sommerhus, på et efter vores mening Danmarks dejligste beliggenhed – Nordsjællands Guldkyst – Liseleje (Tollerup Strand).

Nu starter et projekt med store udfordringer, men ikke mindst også et perspektiv langt ud i fremtiden for hele vores familie.

Fra starten af vores “projekt” og efter en grundig markeds analyse, har vi valgt vi at bygge et af Kalmar-Husenes nye sommerhuse i form af deres model “Gilleleje” som vi har beset på udstillingen i Blovstrød.

Det har fra første dag være en stor fornøjelse at møde Kalmar-husene’s medarbejdere. Saglighed, service og hurtig respons har kendetegnet vores indledende kontakt med Kalmar-Husene. Rene, Nanna, Jørn og Henrik har været vores kontaktpersoner på nuværende tidspunkt – lidt mange personer med hver deres speciale, dertil kommer de eksterne i selve bygge projektet, men hvis de tilgår opgaven på samme positive facon som Rene, Nanna, Jørn og Henrik så skal det nok gå.

Næste blog vil være lidt billeder, tegninger og nogle detaljer omkring indretning.

Vi har også investeret i et camera som skal optage sekvenser med faste mellemrum af hele processen, det skal vi have konfigureret og opsat, og så kommer der billeder på denne blog.

På gensyn.

Skriv et svar