TÆNKER DU PÅ AT BYGGE SOMMERHUS?

Vi har over 40 års erfaring og Danmarks mest solgte sommerhus er et Kalmar-hus. Det er ikke uden grund at så mange vælger at bygge sommerhus med os; Vi går højt op i service og at sikre os, at hver eneste, der bygger nyt sommerhus med os, får indfriet sine forventninger til kvalitet, finish og pris.

Byg billigt sommerhus

Udover den kendte høje Kalmar-kvalitet, så er det også billigt at bygge sommerhus med os. Det er det, fordi vi har standardiseret en række processer i et sommerhusbyggeri, der sikrer maksimal udnyttelse af materialer og arbejdstimer. Så byg nyt sommerhus med os og oplev fornøjelsen ved et nyt sommerhus, der vil give dig og din familie mange gode timer i årene frem.

Katalog og prislister

Bestil vores kataloger og prisliste, her til højre, og få dem direkte hjem i din postkasse, eller i din mailboks. Katalogerne indeholder grundplaner, facader, snittegninger, materialebeskrivelse, priser og leveringsbetingelser.

Herunder kan du bladre i vores online kataloger

Kalmar-huse katalog

Se et stort udvalg af vores forskellige sommerhuse og lad dig inspirere til at bygge nyt sommerhus.

 

MedByggeren

Byg nyt sommerhus med vores MedByg system, hvor du bygger dit nye sommerhus sammen med os.

 

Kolonihavehuse

I dette katalog, kan du finde eksempler på kolonihavehuse. Men husk at tale med os, for vi kan bygge lige det hus, du drømmer om.

Materiale- og udstyrsliste

Hvis du gerne vil vide mere om hvordan vi bygger dit sommerhus, så kan du finde uddybende information i materiale- og udstyrslisten.